Group Online A/S Sales

Kørende sælger

Vi søger talenter til vores Salgsdivision i Danmarks førende virksomhed inden for online marketing Group Online

 

Vil du skabe dig en karriere som kørende sælger og har du energi og drive til at indgå i et spændende oplæringsforløb? Vil du være med til hjælpe små og mellemstore virksomheder med at vækste deres forretninger og dermed skabe en afgørende betydning for deres udvikling?

Så har vi dette rette job til dig

 

Jobbets indhold

Group Online vækster, og derfor søger vi sælgere, som kan sikre den forsatte succes i virksomheden.

Som kørende sælger bliver din opgave, at booke og afholde møder med potentielle kunder, og du varetager dermed selv salgsprocessen fra start til slut.

 

Når du begynder som ny i Group Online, vil du modtage en masse træning og uddannelse som sikrer, at du bliver skarp i salgsdisciplinen. Du vil således kunne forvente en grundig og intens oplæring med deciderede undervisningsmoduler, sparring og coaching.

 

Du vil blive mødt med tillid til dine evner i et åbent og imødekommende miljø. Vi har mange års erfaring i at talentudvikle og vi ved, at de bedste resultater skabes af medarbejdere, der trives og anerkendes. Derfor vil du opleve, at vi med åbne arme tager imod dig og sørger for, at du hurtigt bliver en del af et stærkt fællesskab.

 

Når vi siger, at vi har det sjovt på vores arbejdsplads, så mener vi det virkelig, og du kan forvente playwork flere gange om ugen, interne konkurrencer, sociale arrangementer, fredagsbarer og unikke arrangementer.

 

Dine opgaver vil bl.a. omfatte:

 • Udvælgelse af potentielle kunder  
 • Mødebooking per telefon 
 • Fysisk afholdelse af møder på vores kontor eller hos kunden 
 • Deltagelse i daglige udviklingsmoduler 

 

Jobbet er et karrierejob og du kan forvente et meget vellønnet job så snart du er udlært.Teamet, du bliver en del af

Vi har Danmarks største salgsafdeling inden for branchen, og vi har høje ambitioner om at levere landets bedste online marketingløsninger og hjemmesider, der skaber kommerciel værdi for vores kunder.

Du vil blive en del af et ambitiøst hold med mere end 50 kollegaer. Du kommer med på en travl og lærerig vækstrejse, og du bliver en del af en kultur, hvor vi hjælper hinanden, har det sjovt og skaber resultater sammen. I salg er vi alle meget resultatorienterede, men aldrig mere end at vi altid hjælper og bakker hinanden op.

Vi tilbyder en stejl læringskurve og har daglige undervisningsmoduler, der har til formål at dygtiggøre vores team. Du vil naturligvis modtage fuld oplæring og undervisning i systemer og produkter, og du vil få en fast mentor tilknyttet.

 

Din profil

Din uddannelse er mindre vigtig, det vigtigste for os er din indstilling og din lyst til at lære og udvikle dig.

Du kommer enten fra et lignende job, hvor du allerede har stiftet bekendtskab med mødebooking og salg over telefonen, som butiksmedarbejder eller noget helt tredje inden for salg.

Vi forventer, at du

 • er ambitiøs og pligtopfyldende
 • er god til at kommunikere 
 • er pligtopfyldende 
 • er konkurrencemenneske med stort K 
 • taler og skriver flydende dansk   
 • har kørekort 

 

Sådan ansøger du

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og CV snarest. Der indkaldes løbende til samtale, så vi opfordrer dig til at søge hurtigst muligt. Vi forbeholder os retten til at fjerne opslaget så snart vi har modtaget nok kandidater til jobbet. Vi forventer tiltrædelse 4. oktober, men kan du først tiltræde senere end denne dato skal det ikke afholde dig fra at søge jobbet.

Af hensyn til reglerne on persondata, så modtager vi ikke ansøgninger via mail, og det er derfor vigtigt, at du søger via linket.

 

Om Group Online

Group Online er med sine mere end 17 år i branchen blevet Danmarks største leverandør af online marketing og hjemmesider til det danske erhvervsliv.

Siden startskuddet i 2003, har Group Online oplevet stor kundetilgang og har i dag flere end 170 ansatte, og kundelisten omfatter over 12.000 små og mellemstore virksomheder. Hovedkontoret, hvor du skal arbejde, er beliggende i nye lækre lokaler i Ballerup. Group Online har desuden kontorer i Aarhus, Aalborg og Odense.

Del på:

Region:

 • Region Hovedstaden
 • Region Midtjylland

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Arbejdssted:

København eller Århus

Yderligere oplysninger fås hos:

Marianne la Cour

Telefon: 20771212

Hjemmeside:

http://grouponline.dk

Kontoradresse: