Group Online A/S

Salgskonsulent – kørende sælger

Vil du også sælge noget som giver mening?

Group Online har Danmarks største salgsafdeling inden for branchen og vi har høje ambitioner om at levere landets bedste online marketingløsninger og hjemmesider, der skaber kommerciel værdi for vores kunder og får dem til at stråle digitalt.  

Vi søger talenter, som vil med på en karriererejse indenfor kørende salg. Vil du være med til at hjælpe små og mellemstore virksomheder med at vækste deres forretninger og dermed skabe en afgørende betydning for deres udvikling? - Så har vi det rette job til dig!


Har du vilje til at lære - så gør vi dig til den bedste

Hos Group Online, vil du modtage en masse træning og uddannelse som sikrer, at du udvikler dig i salgsdisciplinen. Du vil således kunne forvente undervisningsmoduler, sparring og coaching og løbende træning.

Vores salgsuddannelse tager 12 til 24 måneder. Du kan se mere i videoen her!

Du vil blive mødt med tillid til dine evner i et åbent og imødekommende miljø. Vi har mange års erfaring i at talentudvikle og vi ved, at de bedste resultater skabes af medarbejdere, der trives og anerkendes. Derfor vil du opleve, at vi med åbne arme tager imod dig og sørger for, at du hurtigt får de rigtige kompetencer.

Når vi siger, at vi har det sjovt på vores arbejdsplads, så mener vi det virkelig. Du kan forvente masse af interne konkurrencer, sociale arrangementer, fredagsbarer og unikke arrangementer. 2 gange årligt holder vi store fester, hvor alle medarbejder fra hele landet kommer. For de dygtigste af vores sælgere er der 2 årlige stjerneture til lækre destinationer – vi har senest været til sæsonåbning på Mallorcas største diskotek og lounget ved verdens højeste infinity pool i Dubai.


Hvad kommer du til at lave?

 • Udvælge de bedste potentielle kunder for dig at sælge til
 • Booke møder per telefon 
 • Holde fysiske møder med kunder på vores kontor eller hos kunden 
 • Være med i daglige udviklingsmoduler
 • Tæve din sidemakker i interne konkurrencer

Vi tilbyder et karrierejob med en fast grundløn, vores targetløn ligger på 40.000+. Du kommer til at indgå i en provisionsordning uden loft, som giver mulighed for ekstraordinære attraktive lønninger.


Bliv en del af et salgsteam, der lykkes sammen

Du vil blive en del af et ambitiøst hold med mere end 70 kollegaer. Du kommer med på en lærerig vækstrejse, og du bliver en del af en kultur, hvor vi hjælper hinanden, har det sjovt og skaber resultater sammen. I salg er vi alle meget resultatorienterede, men aldrig mere end at vi altid hjælper og bakker hinanden op.

Vi tilbyder en stejl læringskurve og har daglige undervisningsmoduler, der har til formål at dygtiggøre vores team. Du vil naturligvis modtage fuld oplæring og undervisning i systemer og produkter, og du vil få en fast mentor tilknyttet.


Brænder du for salg?

Din uddannelse er mindre vigtig, det vigtigste for os er din indstilling og din lyst til at lære og udvikle dig. Du kommer fra et lignende job, hvor du allerede har arbejdet med som kørende sælger i et par år.

Vi forventer, at du

 • Er ambitiøs og pligtopfyldende
 • Er konkurrencemenneske med stort K 
 • Kan vende et ”nej tak” til en mulighed
 • Har gå på mod og kan holde kadencen
 • Har et par måneders erfaring på telefonen
 • Taler og forstår dansk   
 • Har kørekort 


Vi skal blot bruge et CV fra dig

Du skal bare sende dit CV via linket samt et par linjer eller en video på maks. 30 sekunder, hvor du fortæller os, hvorfor du er den rette til jobbet.

Der indkaldes løbende til samtaler, så vi opfordrer dig til at søge hurtigst muligt. Vi forventer opstart hurtigst muligt, men vi er fleksible i forhold til opstartsdatoen.

Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte Jonas Skov Porskrog på tlf.nr. 60 20 62 07.


Hvem er Group Online?

Group Online er med sine mere end 19 år i branchen blevet Danmarks største leverandør af online marketing og hjemmesider til det danske erhvervsliv. Group Onlines overordnede mission er at skabe succesfulde virksomheder, der stråler digitalt.  

Siden startskuddet i 2003, har Group Online oplevet stor kundetilgang og har i dag flere end 190 ansatte, og kundelisten omfatter over 12.000 små og mellemstore virksomheder. Group Online har kontorer i København, Aarhus, Aalborg og Odense.

Del på:

Region:

 • Region Hovedstaden
 • Region Syddanmark
 • Region Midtjylland
 • Region Nordjylland

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

Hurtigst muligt

Arbejdssted:

Ålborg, Århus, Odense, Ballerup

Hjemmeside:

http://grouponline.dk

Kontoradresse:

Metalbuen 66 2750 Ballerup