Group Online A/S

Graphic Customer Care med øje for at skabe værdi for kunden

Er du vild med at hjælpe og rådgive kunder ligesom os? Har du erfaring med at arbejde med vedligeholdelse af hjemmesider og webshops? Vil du være med til at sikre, at Group Online har Danmarks bedste kundeservice, hvor vi kan hjælpe og rådgive, så kundernes hjemmesider stråler digitalt? Så er du måske vores nye Graphic Customer Care.

 

Vi leder efter dig, som kan sætte flueben ved:

  • Du brænder for at gøre en forskel for vores kunder med rådgivning og hjælp via telefonen og evt. face-to-face ved kundemøder på vores adresse.
  • Du har erfaring med grafisk vedligeholdelse af hjemmesider, og brænder for at hjælpe kunderne med deres rettelser og spørgsmål til deres hjemmeside- og webshopløsninger.
  • Du er nysgerrig og interesseret i at lære nyt og er ikke bange for at kaste dig ud i nye udfordringer.
  • Du behersker dansk og engelsk flydende, både skriftligt og mundtligt.

 

Din baggrund kan være:

  • Du er måske uddannet multimediedesigner eller lignende og brænder for at arbejde med grafisk vedligeholdelse af hjemmesider, kundeservice og salg.
  • Du har erfaring fra lignende stilling, hvor du har arbejdet med kundeservice og grafisk vedligehold af f.eks. af webshop eller hjemmeside. Det kunne f.eks. være fra callcenter-branchen eller andre kundevendte funktioner.
  • Du har kendskab til WordPress og andre CMS-løsninger, domæner, grafisk vedligehold af hjemmesider og webshop er en fordel, men ikke et krav.

 

Rollen og opgaven:

Som Graphic Customer Care bliver du en del af vores Customer Service-team og vores stemme udadtil. Det er derfor vigtigt at du brænder for kundedialog og at gøre en forskel for vores kunder, når de ringer ind og har brug for hjælp til at få ændret på deres hjemmeside- og webshopløsninger eller har spørgsmål til aftale og løsning hos Group Online. Du vil bemande vores telefon i samarbejde med dine kollegaer og foretage ændringer på kundens løsninger.

 

Dine primære arbejdsopgaver vil blandt andet bestå af:

  • At besvare alle indgående opkald på telefonen, besvare henvendelser på mail mv.
  • At løse opgaver på kundens webside- og webshopløsninger mens du har kunden i røret eller efterfølgende – her-og-nu-rettelser på kundernes løsninger.
  • At sikre klar kommunikation gennem mail og telefon.
  • At være nærværende og til stede i samtalen med kunden.
  • At rådgive og sælge de rette produkter, der dækker kundens behov

Bliv en del af et team, der lykkes sammen

Vores Customer Service-team består af 11 dygtige og engagerede kollegaer samt to afdelingsledere. Som team vægter vi kundeoplevelser, vidensdeling, samarbejde, fællesskab, at løfte i flok og tillid højt. Vi er glade, når vores kunder er glade!

Din arbejdstid vil være i hverdagene fra kl. 08.00 – 16.00 på vores hovedkontor i Ballerup.

 

Vi tilbyder

Vi tilbyder en travl, spændende og lærerig vækstrejse, hvor vi også sætter trivsel og udvikling i højsæde. Hos Group Online bliver du en del af et sjovt og uformelt arbejdsmiljø med plads til at være sig selv, hvor der er højt til loftet og kort mellem smil og highfives. Du bliver en del af en kultur, hvor vi hjælper hinanden, mens vi har det sjovt og skaber resultater sammen. Hos os vil du også opleve et stærkt socialt sammenhold med mange arrangementer, fredagsbarer, en aktiv personaleforening, kantine- og frugtordning, gratis træningscenter i huset, tirsdagsslik, fri parkering og meget mere.  

 

Der vil ligeledes være et fastlagt onboardingforløb, hvor du sammen med en mentor introduceres til dine arbejdsopgaver, vores produkter og ydelser.

 

Løn aftales efter kvalifikationer. Der er pension- og bonusordning.

 

Har vi fanget din interesse?

Kan du se dig selv i ovenstående, så hold dig endelig ikke tilbage, men send din ansøgning og CV snarest.

Der indkaldes løbende til samtale. Vi opfordrer dig til at søge hurtigst muligt og senest den 24. maj 2024. Tiltrædelse er hurtigst muligt. 

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Inge M. Jørgensen på imj@grouponline.dk

 

Af hensyn til reglerne om persondata modtager vi ikke ansøgninger via mail. Det er derfor vigtigt, at du søger via linket.

 

Hvem er vi

Group Online er med mere end sine 20 år i branchen blevet Danmarks største leverandør af online marketing og hjemmesider til det danske erhvervsliv. 

 

Siden startskuddet i 2003 har Group Online oplevet stor kundetilgang og har i dag flere end 190 ansatte. Kundelisten omfatter over 10.000 små og mellemstore virksomheder. Hovedkontoret, hvor du skal arbejde, er beliggende i nye, lækre lokaler i Ballerup. Group Online har desuden kontorer i Aarhus, Aalborg og Odense. 

 

 

 

Del på:

Region:

  • Region Hovedstaden

Arbejdstid:

Fuldtid

Ansøgningsfrist:

24-05-2024

Tiltrædelse:

Hurtigst muligt

Arbejdssted:

Ballerup

Hjemmeside:

http://grouponline.dk

Kontoradresse:

Metalbuen 66 2750 Ballerup