Group Online A/S

Salgskonsulent

Vi tilbyder en karriererejse – Vil du med på holdet?


Vi søger talenter til salgsdivisionen i Danmarks førende virksomhed inden for online marketing; Group Online.

Har du energi og drive til at indgå i en spændende karriererejse? Vil du være med til hjælpe små og mellemstore virksomheder med at vækste deres forretninger, og dermed skabe en afgørende betydning for deres udvikling? - Så har vi det rette job til dig!


Har du vilje til at lære - så gør vi dig til den bedste

Hos Group Online, vil du modtage en masse træning og uddannelse som sikrer, at du bliver skarp i salgsdisciplinen. Du vil således kunne forvente en grundig og intens oplæring med deciderede undervisningsmoduler, sparring og coaching.

Som sælger vil du gennemgå en salgsuddannelse over 12 til 24 måneder. Se video her!

Du vil blive mødt med tillid til dine evner i et åbent og imødekommende miljø. Vi har mange års erfaring med at talentudvikle og vi ved, at de bedste resultater skabes af medarbejdere, der trives og anerkendes. Derfor vil du opleve, at vi med åbne arme tager imod dig og sørger for, at du hurtigt bliver en del af et stærkt fællesskab.

Når vi siger, at vi har det sjovt på vores arbejdsplads, så mener vi det virkelig. Du kan forvente masser af interne konkurrencer, sociale arrangementer, fredagsbarer og unikke arrangementer. 2 gange årligt holder vi store fester, hvor alle medarbejder fra hele landet kommer. For de dygtigste af vores sælgere er der 2 årlige stjerneture til lækre destinationer – vi har senest været til sæsonåbning på Mallorcas største diskotek og lounget ved verdens højeste infinity pool i Dubai.


Hvad kommer du til at lave?
 

 • Udvælge de bedste potentielle kunder for dig at sælge til
 • Booke møder per telefon 
 • Holde fysiske møder med kunder på vores kontor eller hos kunden 
 • Være med i daglige udviklingsmoduler
 • Tæve din sidemakker i interne konkurrencer

Vi tilbyder et karrierejob med en grundløn på 21.000 kr. med mulighed for at stige til 23.000 kr. allerede efter tre måneder. Herudover vil du indgå i en provisionsordning uden loft, som giver mulighed for ekstraordinære attraktive lønninger.


Bliv en del af et salgsteam, der lykkes sammen

Vi har Danmarks største salgsafdeling inden for branchen, og vi har høje ambitioner om at levere landets bedste online marketingløsninger og hjemmesider, der skaber kommerciel værdi for vores kunder og får dem til at stråle digitalt.  

Du vil blive en del af et ambitiøst hold med mere end 70 kollegaer. Du kommer med på en lærerig vækstrejse, og du bliver en del af en kultur, hvor vi hjælper hinanden, har det sjovt og skaber resultater sammen. I salg er vi alle meget resultatorienterede, men aldrig mere end at vi altid hjælper og bakker hinanden op.

Vi tilbyder en stejl læringskurve og har daglige undervisningsmoduler, der har til formål at dygtiggøre vores team. Du vil naturligvis modtage fuld oplæring og undervisning i systemer og produkter, og du vil få en fast mentor tilknyttet.


Hvem er du?

Din uddannelse er mindre vigtig, det vigtigste for os er din indstilling og din lyst til at lære og udvikle dig. Du kommer gerne fra et lignende job, hvor du allerede har stiftet bekendtskab med mødebooking eller salg over telefonen.

Vi forventer, at du

 • Er ambitiøs og pligtopfyldende
 • Er konkurrencemenneske med stort K 
 • Kan vende et ”nej tak” til en mulighed
 • Har gå-på-mod og kan holde kadencen
 • Har et par måneders erfaring på telefonen
 • Taler og forstår dansk   
 • Har kørekort 


Vi skal blot bruge et CV fra dig

Du skal bare sende dit CV via linket samt et par linjer eller en video på maks. 30 sekunder, hvor du fortæller os, hvorfor du er den rette til jobbet.

Der indkaldes løbende til samtaler, så vi opfordrer dig til at søge hurtigst muligt. Vi forventer opstart hurtigst muligt, men vi er fleksible i forhold til opstartsdatoen.

Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte Jonas Skov Porskrog på tlf.nr. 60 20 62 07.


Hvem er Group Online?

Group Online er med sine mere end 19 år i branchen blevet Danmarks største leverandør af online marketing og hjemmesider til det danske erhvervsliv. Group Onlines overordnede mission er at skabe succesfulde virksomheder, der stråler digitalt.  

Siden startskuddet i 2003, har Group Online oplevet stor kundetilgang og har i dag flere end 190 ansatte, og kundelisten omfatter over 12.000 små og mellemstore virksomheder. Group Online har kontorer i København, Aarhus, Aalborg og Odense.

Del på:

Region:

 • Region Hovedstaden
 • Region Syddanmark
 • Region Midtjylland
 • Region Nordjylland

Arbejdstid:

Fuldtid

Ansøgningsfrist:

Hurtigst muligt

Tiltrædelse:

Hurtigst muligt

Arbejdssted:

Aalborg, Aarhus, Ballerup eller Odense

Hjemmeside:

http://grouponline.dk

Kontoradresse:

Metalbuen 66 2750 Ballerup