Group Online A/S Online Marketing

Praktikant til Online marketing

Start din karriere inden for online marketing som praktikant hos Danmarks største web og marketingbureau 

Vi søger praktikanter til opstart i januar 2022. Forløbet varer 12 uger med mulighed for fastansættelse eller studiejob efterfølgende. Stillingen er fuldtid. 

 
Forløbets indhold  

Vi har skræddersyet et unikt praktikforløb, hvor du kommer til at arbejde med flere former for online marketing, herunder SEO, Google Ads, SoMe-ads og meget mere. Du vil få ansvar for dine egne opgaver og sammen med dine praktikansvarlige kollegaer, former I det bedste forløb for netop dig. 

Du kommer til at løse opgaver og blive skarp inden for: 

  • Online copywriting 

  • SoMe-annoncering og indholdsoptimering 

  • Optimering af hjemmesider 

  • Søgemaskineoptimering (SEO)  analyser og hands on optimering 

  • Content marketing  udarbejdelse af unikt indhold til hjemmesider på nettet 

  • Udarbejdelse af kreativer til SoMe-annoncering 

  • Introduktion til Google Ads 

 

Teamet, du bliver en del af 

Vi har Danmarks største online marketingafdeling og har høje ambitioner om at levere landets bedste marketingløsninger og hjemmesider, der skaber værdi for vores kunder. Hos os bliver du en del af et dedikeret hold med ca. 40 kollegaer, hvor især vidensdeling og intern sparring er en helt naturlig del af hverdagen. 

 
Vi tilbyder 

Du kommer med på en travl og lærerig vækstrejse, og du bliver en del af en kultur, hvor vi hjælper hinanden, har det sjovt og skaber resultater sammen. 

Vi tilbyder masser af læring, bl.a. gennem vores daglige undervisningssessioner, der har til formål at dygtiggøre hele teamet. Du vil naturligvis modtage fuld oplæring og undervisning i vores systemer og produkter, og du vil få en fast mentor tilknyttet. Med andre ord vil du efter endt praktikforløb have opnået stor praktisk erfaring, som du kan bruge videre i din karriere. 

Vi rekrutterer løbende fra vores praktikhold og har aldrig haft et praktikforløb, der ikke har resulteret i minimum en fastansættelse og flere er endt med efterfølgende ansættelse i studiejob. 

Hos Group Online bliver du en del af et sjovt og uformelt arbejdsmiljø, hvor der er højt til loftet og kort mellem smil og highfives. Vi har et stærkt socialt sammenhold med arrangementer, fredagsbarer, en aktiv Personaleforening, fri parkering, torsdagsslik og meget mere. 

 
Hvem søger vi? 

Vi søger 5 engagerede kollegaer, der er i gang med en videregående uddannelse inden for marketing eller kommunikation. 
Du kan tænke kreativt og har flair for at kommunikere både mundtligt og skriftligt på dansk. 
Du drømmer om at gøre karriere inden for marketing og ønsker at udvikle dine kompetencer inden for forretningsudvikling og den digitale verden. 

 
Sådan ansøger du 

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og CV snarest. Der indkaldes løbende til samtale, så vi opfordrer dig til at søge hurtigst muligt. Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte Luciano Bellacci på lbe@grouponline.dk 

Af hensyn til reglerne on persondata, så modtager vi ikke ansøgninger via mail, og det er derfor vigtigt, at du søger via linket. 

 
Om Group Online 

Group Online er med sine mere end 17 år i branchen blevet Danmarks største leverandør af online marketing og hjemmesider til det danske erhvervsliv. 
 
Siden startskuddet i 2003, har Group Online oplevet stor kundetilgang og har i dag flere end 12.000 kunder og mere end 170 ansatte. Hovedkontoret, hvor du skal arbejde, er beliggende i nye lækre lokaler i Ballerup. Group Online har desuden kontorer i Aarhus, Aalborg og Odense. 

Vi glæder og meget til at høre fra dig, og være med til at bidrage positivt til din karriererejse. 

 

Med venlig hilsen hele online marketingteamet hos Group Online 

Del på:

Region:

  • Region Hovedstaden

Jobtype:

Praktikant

Arbejdstid:

Fuldtid

Ansøgningsfrist:

Hurtigst muligt

Tiltrædelse:

Januar 2022

Arbejdssted:

Ballerup

Yderligere oplysninger fås hos:

Luciano Bellacci

Hjemmeside:

http://grouponline.dk

Kontoradresse: